Road to recovery مشروع نقل المرضى الفلسطنيين المحولين الى مستشفيات الداخل

ابتداء من الأول من ديسمبر 2017، ستبدأ  جمعية الأراضي الخضراء للتنمية الصحية بالتنسيق من أجل تسهيل وصول  المرضى الفلسطينيين المحولين من قبل وزارة الصحة الفلسطينية للوصول إلى المستشفيات التي تم تحويل المرضى اليها في الداخل , لعلاج حالات مثل الفشل الكلوي والسرطان و امراض اخرى …، من خلال شبكة من نظمت عن طريق مؤسسة الطريق إلى الشفاء. ومتطوعين من الجمعيىة والتي سوف تقوم بتوفيرودعم   متطوعين لرعاية المرضى حتى يصلوا إلى  المستشفيات ذات الصلة

Starting from 1st of December 2017, Green land society for health development started to coordinate for Palestinian patient referred by Palestinian ministry of health to reach to the Israeli hospitals, through a coordinated network of volunteers organized in cooperation with  road to recovery (a none profitable  organization ) and  GLSHD , where we will be recruiting and supporting volunteers to take care of patients until they reach the relevant hospitals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *